20 Disember, 2009

pic aku hilang

salamm..
aku sebenarnya nak bercerita banyak.. tapi buat masa ni aku keep dulu cerita aku... ni baru lepas merayap dari satu folder ker satu folder dalam pc nih.. pic aku ilang.. baru ingat nak upload kat FB... dah la aku nih jenis kurang bergambar.. dan pic aku amik tu plak amt jarang skali bley di ambil, pic baju loreng askar wataniah aku full set disebelah pajero TDM.. aku amik masa training perbarisan 31 0g0s 2oo7 kat melaka.. masa wakil ATM... erm mayb dah terdelete bersama virus kot.. geram tul......
........................
Kerana Mereka aku Hidup
KeranaNYA aku bernyawa
Kerana impian aku gagahkan diri
Kerana prinsip aku bertekad
Kerana mimpi aku gembira
Comments
1 Comments

1 ulasan:

Catat Ulasan

free to talk...