01 Mei, 2011

Antara status aku Di FBni antara status post aku kt FB.. bila aku bosan or idea tetiba muncul..

Renungan| dalam kehidupan kekadang bila kita berjaya mencapai kejayaan, kita juga akan merasa peritnya kekalahan dan kehilangan. walau sehebat mana pun kejayaan dan walau seperit mana pun kekalahan dan kehilangan, jangan sesekali kamu kehilangan kepercayaan kepadaNYA, kerna ianya satu khazanah yang paling berharga yang kamu miliki..
02 April at 08:20

Jikalau kamu seringkali tercari-cari rasa nikmat ketenangan dan kebebasan, sesekali cuba kamu terjun dalam kesibukan ditengah kota.. pada ketika itu kamu akan mengerti betapa nikmat itu telah kamu rasai sebelum itu.. dan jika kamu ingin menghayati nikmatnya luangkan masa di sejadah dan sujud kepadaNya..
01 April at 04:04

benar kata orang hidup ini umpama roda.. ada masa bawah.. ada masa atas.. tapi roda hidupku berputar terlalu laju.. sesaat berada dibawah.. sesaat berada diatas.. aku x pasti bila ia nya kan berhenti.. ku masih mencuba untuk hentikannya seketika pada tempat yang terbaik walaupun aku terasa amat lelah ketika ini
11 March at 04:51
Previously I am always said that my sadness for myself my happiness are share with others, but now some of my friend said that I should share everything with them..
07 March at 01:17

dalam masalah hidup aku kurang gemar mencari sebab akan sesuatu kerna bimbang sekiranya berulang aku jadikan sebab itu sebagai alasan.. aku gemar mencari hikmah akan sesuatu perkara.. tapi dalam masalah kerja aku mencari sebab kerana hikmahnya adalah ilmu dan pengalaman..
04 March at 05:16

"My job task is my Art, Even though I am technical/engineering guy.. I called it Art of engineering"
25 February at 07:18........................
Kerana Mereka aku Hidup
KeranaNYA aku bernyawa
Kerana impian aku gagahkan diri
Kerana prinsip aku bertekad
Kerana mimpi aku gembira
Comments
2 Comments

2 ulasan:

Ezma FaSham berkata...

saye suke status awak yang ni:

"My job task is my Art, Even though I am technical/engineering guy.. I called it Art of engineering"
The art of the engineering. Heh. Saye suke.. ;DD

Mohd Fauzi berkata...

thanks... actually tu status yg pling sy suke.. dan tu adalah saya punya "passion"

Catat Ulasan

free to talk...